סדנת בישול לטבחים נערכה בגדוד ברדלס
ביום שני האחרון התקיימה סדנת בישול לטבחים בגדוד ברדלס, שמטרתה להעשיר את הידע של הטבחים ולהציג בפניהם מנות שף שאפשר להכין ממצרכי הצבא בלבד. כמו כן, נחשפו לדרכי הגשה, חיתוך, תיבול ואפייה שונות ומגוונות. בסוף כל טבח קיבל שי סכין עם חריטה אישית של שמו.
מנהל המטבח, רס"ר איגור יוסופוב: "חשוב לי להביא למטבח את המקצועיות, מה שמתבטא בצורת הגשה של המנות בעמדות מסודרות ובמדי מטבח מלאים לכלל הטבחים. באמצעות הרצינות, המקצועיות וסדנאות כמו אלה בהם הצוות לומד להתמקצע בעולם הבישול אני מצליח ליצור יותר מחויבות בקרב הטבחים. בסדנה הטבחים לומדים איך ליצור עם חומרי המטבח הצבאיים מנות באיכות וברמה גבוהה. כך אנחנו משמחים את החיילים והחיילות בבסיס בכל ארוחה וארוחה".