צוות המטבח של חטיבה 300 מפנק את הלוחמים ששומרים על הגזרה

06.02.20
מערכת אתר צה"ל

השבוע, טבחים ונגדים מהמטבח של חטיבה מרחבית 300 (החטיבה שאחראית על חלקו המערבי של גבול לבנון), עזבו את המטבח הקבוע שלהם במפקדת החטיבה, ובמקום להכין ארוחת ערב רגילה, הם הגיעו למוצב בגזרה עם אוכל מיוחד ברמה גבוהה, דוכנים של חטיפים ומיצים ועוד הפתעות, כל זאת במטרה לשמח את החיילים שמשרתים בו - לוחמים מגדוד 402 של חיל התותחנים, לצד נהגי קו וחיילי מעטפת מהחטמ"ר.

"הגענו למוצב עם מטרה מאוד מסוימת - להרים ארוחת מלכים לחיילים במוצב ולעשות להם אווירה", סיפר רס״ל דביר בן חמו, נגד מטבח בחטיבה, "היה לנו כיף גדול לבוא ולפנק את החבר'ה האלה, הם עובדים קשה וזה באמת מגיע להם, רצינו שהם יידעו דרך הערב הזה כמה הם חשובים לנו, ומההרגשה שהייתה אחר כך כשקיפלנו, לגמרי עמדנו במשימה".

קצין הלוגיסטיקה של החטיבה, רס״ן פאדי נסארללדין, התייחס גם הוא לאירוע: "הייתה בערב הזה השקעה לוגיסטית מטורפת. החטיבה עושה הרבה מבחינה לוגיסטית, מהשמירה על רציפות התפקוד היום יומי של כוחות הבט״ש, ועד לחיזוק המוכנות הלוגיסטית למלחמה, אבל לא שוכחים לרגע את אחת מהנקודות החשובות ביותר עבורנו - לדאוג לחייל בקצה".