לפי סא"ל אדרי, ערב ההוקרה לשפים הבוגרים היה ההזדמנות המושלמת לחשיפת הסיכה החדשה. "זהו פרויקט דגל של מערך המזון שהוביל בשנה וחצי האחרונות לשינויים אסטרונומיים באיכות האוכל וההגשה בכל אחד ממוצבי ובסיסי צה"ל", היא מדגישה, "מגיע להם. הם מגיעים למילואים מתוך שליחות ובוחרים לעזוב את עבודותיהם ולהגיע מספר פעמים בשנה כדי לחלוק מהידע שלהם, אז למה לא בעצם?"

"אני זוכר את עצמי בתור לוחם רק חולם על שוקו", נזכר אחד השפים הבוגרים המשתתפים בתוכנית, שרון גולן, "היום, כשאני מגיע למוצבים בעזה, זה כבר סטנדרט, ובארבעת הימים שאני מגיע למקום אני עוזר לשפים הצעירים לדחוף את עצמם עוד קדימה ולנסות דברים חדשים. קשה להתעלם מהשינוי ואני שמח להיות חלק ממנו".

"ממש כמו חלק מהפרויקט, גם כאן השפים הבוגרים מובילים צעד משמעותי למערך כולו", מסכמת סא"ל אדרי, ". מעתה כל אחד מאנשי המערך יענוד אותה בגאווה וכאות לערכים האלה בדיוק".