לא תאמינו לכל הטוב שחיכה לצנחנים של 202 באמצע הבסיס

להפתעה הזו הצנחנים של גדוד 202 ממש לא ציפו בתקופת האימון שלהם. באמצע מחנה נחל הבשור של הגדוד, שדרגו צוות המטבח ובראשו רס"ם שלומי דיין ורס"ר הגדוד יקיר סבג את ארוחת הצהריים של הלוחמים בפסטיבל מזון מיוחד. מה בתפריט? עמדת שווארמה, מבחן ענק של חטיפים ושתייה, סנדוויצ'ים מפנקים - וזה רק על קצה המזלג

21.06.21
מערכת אתר צה"ל

"התהליך כלל תכנון של מספר שבועות ועבודה יוצאת מן הכלל של מחלקת המטבח, וקדימה בכל הכוח", מספר ראש צוות המטבח, רס"ם שלומי דיין, "אנחנו עובדים לרווחת הלוחמים והחיילים - אין צורך או חובה לחפש ימים מיוחדים או בהכרח לשלב עם מופעים גדולים. צריך גם סתם כי אפשר!"