בואו תראו מה אופים לכם במסגרת אמנות הבישול בבה"ד 6
השבוע מתקיימת במסגרת אמנות הבישול סדנת קונדיטוריה מעשית לחניכי תוכנית 'שף צעיר' בהנחיית שף - קונדיטור רס"ר (מיל') שי חנוך.
מדובר בקורס טבחים קדמי לקצה המבצעי אשר מטרתו להעניק כלים ומיומנויות לביצוע מיטבי של תפקיד הטבח.
ההכשרה כוללת סדנאות בישול מקיפות, למידה של מתכונים מגוונים וסדנת קונדטוריה לצד סדנאות להעצמה אישית.
את ההכשרה מעבירים סגל המדריכים המעשיים המיומנים של בה"ד 6 בפיקודו של המדריך הבכיר רס"ר עמיאל אטיאס.
"הכשרות הטבחים עברו מתיחת פנים והתאמות לצרכי השטח", מספר מפקד המסגרת, רנ"ג שף אדיר לוגסי.
"לאיכות המזון והגשתו השפעה ישירה על התפקוד של החייל בקצה.
בהתאם לכך, פעלנו לשדרוג ולהרחבת ההכשרות המקצועיות לטבחים בסדיר.
להכנסת מגוון רחב של סדנאות בישול וקונדטוריה ולחיזוקם והעצמתם של הטבחים במוצבים השונים".