מענה מערך המזון לאוכלוסיות ייחודיות

27.11.18
מערכת אתר הצה"ל

מאז הקמת מערך המזון ביולי 2017, הוא שם לנגד עיניו את חשיבותו של מענה איכותי, טעים ונעים יותר למשרתים - החל מהחלפת כלי ההגשה, דרך הרחבת מגוון הפריטים ועד שיפוץ כולל של חדרי האוכל. כל זאת לצד הרחבת המענה גם ללוחמים בשטח ולחיילים העורפיים וגיוון המענה הניתן לאוכלוסיות ייחודיות כגון טבעונים, חולי צליאק, אלרגניים או אוכלי כשרות מהדרין. על מנת לממש את החזון הזה, דואג המערך להכשרת למנהלי המטבחים במגוון סגנונות בישול, ולהשתתפותם בתחרויות על מנת לשפר את כשירות הטבחים בצה"ל