תחרות "בטעמי הגולן" באוגדה 210
בשבוע שעבר נערכה תחרות "בטעמי הגולן" באוגדה 210, שמטרתה הייתה להגיע לכלל החיילים בפלוגות הלוחמות עם ארוחות מפנקות ולדרג את צוותי המטבח שבגזרה. זהו פרוייקט אחד מתוך רבים הנערכים באוגדה על מנת להעניק לחיילים את הארוחות הטובות והמזינות ביותר.
אז איך זה עובד?
כל צוות מטבח של פלוגה מבשל לפלוגה אחרת על מנת לקבל מדד וציון אמיתי ונטרלי. אל החיילים שבפלוגות נוספו להצבעה שופטים מבחוץ והם קציני המטה של פיקוד הצפון.
אתמול נערך הטקס ובו הוכרזו הזוכים: צוותי המטבח של גדוד 53 וצוות המטבח של חטיבת הגולן והחרמון (474).