סיור בבית מלאכה, סדנת שף וקבלת ספר מתכונים מיוחד:
כך נראה כנס ההכנה לחגי תשרי עבור מנהלי המטבחים בפיקוד דרום
17.09.18
0
מערכת אתר צה"ל
כנס הכנה לחגי תשרי עבור כלל מנהלי המטבחים בפיקוד דרום התקיים לפני כשלושה שבועות במרכז ללימודים קולינריים, מכללת דן גורמה בתל אביב.
תחילה יצאו באי הכנס לסיור בבית המלאכה "לובלינסקי" להשחזת כלי חיתוך, ובהמשך השתתפו בסדנת בישול שאותה העביר השף אבי שטייניץ. סדנה, שכללה לימוד מתכונים לחגי תשרי וקבלת ספרי מתכונים שהוכנו מראש במיוחד.
לאחר שנהנו מנהלי המטבחים מהמטעמים שבישלו במהלך הסדנה, התקיימו טעימות של קינוחים מחברת "נטלי". בשלב זה, התקיימה הרצאה ע״י מרצה אורח, בוני גינזבורג, בנושא העצמה.
לסיום התקיימה הרמת כוסית במעמד ראש מדור מזון בפיקוד דרום, רס"ן דודו תורג׳מן, ומנהלי המטבחים, וחולק שי לכל אחד מהם.